Olen kohta menossa leikkauttamaan hiukseni..

Vakituinen kampaajani on lomamatkalla, mutta pehkoni vaati pikaista kohennusta, joten uskaltauduin soittamaan summassa yhdelle lähikadulla kojuaan pitävälle alan ammattilaiselle.
Jännittää, sillä tilatessani kampaajaa pari tuntia sitten puhelimeen vastasi ulkomaalaiselta kuulostava mieshenkilö. :)
Tavallaan minulla ei ole ennakkoluuloja, mutta tavallaan on kuitenkin kyse tukastani..
Mies tapasi käydä Turussa eräällä ulkomaalaiselle herrasmiehellä leikkauttamassa hiuksensa, sillä hän oli hinnoitellut palvelun sangen alas: 8,5 euroa miesten hiusten leikkuu. Tosin tästä hyvästä mies sai kärsiä melkoista pään riepottelua, ja mikä oudointa (ja epähygieenisintä), kampaajalla oli tapana välillä sylkäistä lattialle leikkuun tiimellyksessä. Tämä tyyppi taitaa edelleen toimittaa virkaansa Hämeenkadulla. Mutta olipa sentään opiskelijaystävälliset hinnat..
Lyhyisiin hiuksiin leikattava malli on aina riski verrattuna pitkän tukan 'kuivat latvat pois' -tyylisiin kampaamokäynteihin.
Tosin olen kyllä luotettavista lähteistä kuullut ja itsekin kokenut, että pitkiinkin hiuksiin saa vaikka minkälaista 'kerroksittain' leikattua lookkia..

No, tulen kyllä kertomaan miten kävi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

klo 12:20

Hiukset ovat lyhyet. Rikottu linja kauttaaltaan. Ok. Helposti muotoiltavissa. Ei ehkä elämäni tukka, mutta niitähän tulee muutenkin harvoin..
Mies oli mukava ja todella ystävällinen. Keski-ikäinen.
Hinta oli sama kuin vakkarilla: 35e.