Kävin noutamassa Akateemisen kirjakaupan ale-pussini. Olen iloinen Unelmakuolemasta sekä Kolmesta sokeasta miehestä ja yhdestä näkevästä. Suosittelen niitä kaikille lukutaitoisille.

Toisaalta tuntuu typerältä ostaa lempikirjailijansa kirjoja vain alennusmyynnistä. Olisi kiva sijoittaa tuoreisiin kirjoihin, jolloin muutama lantti kilahtaisi kirjailijan omaankin kirstuun.. Mutta opiskelijanaolo on tällaista alennusten perässä juoksemista. Tosin Mehiläispaviljongin ostin kyllä syksyllä normaalihintaisena.

Ostamisesta puheenollen, tästä hetkestä lähtien teen vakaan päätöksen olla ostamatta asioita. Siis sellaisia, joihin olen tuhlannut viime aikoina, kuten kirjoja, levyjä tai vaatteita. Sillä niitä minä en tarvitse välttämättä. En todellakaan. Hyllyssä on vähän kuunneltuja levyjä ja miltei lukemattomia kirjoja, kaapissa aivan käyttökelpoista vaatetta yhden ihmisen tarpeisiin.
Nyt kun tämä on kirjoitettu tähän, toivon, että päätös on helpompi pitää. [tosin en ole helmi-maalis-huhtikuussa töissä, joten pelkästään taloudelliset realiteetit vaativat ostostottumusten muutoksia]

349302.jpg 

Tässä omakuva -kollaasi, jonka askartelin viikko sitten.