Kannoin sitten tänään korteni kapitalismin kekoon ja marssin kaupungilta kotiin keltainen paperikassi kädessäni keikkuen.
Ja niin muuten marssi moni muukin.
Raitiovaunusta jäi minun pysäkilläni pois yhteensä kuusi henkilöä, joista viidellä oli sellainen keltainen kassi kädessään.

190971.jpg

Surullista ja samalla huvittavaa joukkoharhaa hulluissa päivissä on se tungos ja ne keltaiset mainoslappuset "nyt daim-patukka 80 senttiä", yhdistettynä siihen tosiasiaan, että lähikaupasta saat joka ikinen päivä sen Daim-patukan siihen kahdeksaankymmeneen senttiin.
Mutta onhan se patukka kuitenkin ostettu stokkalta ja hulluilta päiviltä, joten halpuuden harha on synnytetty.

Asiaan.. ;) Löysin yhdet ihan sikahienot puolipitkät punaruskeat laadukkaanoloiset sammarit 35 eurolla, ja sitten ostin kaksi The Curen levyä sekä Sueden yhden levyn, 6,90e/kpl.
Eli YUP:tä siteeraten : "..tavaroiden taikamaailma, seikkailuun kutsuu sinua.." Ja niin edelleen, kuunnelkaa loput levyltä Outo elämä.

Oli tottatosiaan ihanaa astua kaupasta ulos raittiiseen ilmaan, vaikkei se pääkaupungin keskustassa kovin raitis olekaan.. mutta aina se hullutpäivät voittaa.


Huomenna menemme katsomaan Naapurini Totoro. Toivottavasti ei ole paljon hihittäviä teinejä tai rapistelevia lapsia/aikuisia vierustovereina.


Ainiin, koulussa oli huippua: aloimme rakentaa kanaverkosta valitsemaamme luonnonmuotoa, joka sitten päällystetään kipsillä ja sideharsolla. Mulle on valmistumassa aika isokokoinen vaahteranlehti. Tosi mukavaa hommaa. Jatkamme sitä huomenna ja perjantaina.