Otan nyt Bambin haasteen vastaan ja tulen kertoneeksi itsestäni kuusi outoa asiaa seuraavassa. Älkää sitten järkyttykö.

1. Silmiin osuvien logojen ja erilaisten tekstien pakonomainen toistaminen etusormella näkymättömästi.
- en tiedä ketään toista, joka tekisi samoin. Osaisin piirtää täydellisti esimerkiksi L&M-röökiaskin tai Mtv3:n logon ilman mallia. Toisinaan julkisessa kulkuneuvossa en aina pysty hillitsemään sitä, ja se tuntuu välillä raskaalta. Mutta minulla on aika hyvä käsiala, ehkä juuri tämän outouden johdosta.

2. Saarioisten einesjauhelihapitsan himoitseminen, kylmänä.
- älä kysy miksi. En itsekään käsitä. Ne on vaan niin hyviä.. joo.. ehkä mulla oli liian hyvin muonitettu lapsuus, ja nyt tekee mieli syödä jotain noin keinotekoista.

3. Musiikin soittaminen sille epätyypillisellä instrumentilla.
- esimerkiksi haitarilla on huisin hauskaa vedellä vaikka Hivesiä tai Abbaa, ja nokkahuilulla vaikkelis Ultra Brata. Jumala ompi linnammekin kuulostaa hevimmältä hanurista.

4. Äkillinen liikuttuminen ennalta-arvaamattomissa tilanteissa.
- yleistä, tiedän. Mutta outoa. Kaikki alkoi omalla kohdallani katsoessani teini-ikäisenä tv:stä tangokuningas Sauli Lehtosen hautajaiset. Sen jälkeen olenkin tirautellut usein. Mutta tunnen pientä myötähäpeää itseäni kohtaan itkiessäni vuolaasti esimerkiksi katsoessani silloin tällöin Salkkareita.

5. Pelkääminen Pendoliinoissa.
- Valtion Rautatiet teki elämänsä virheen hankkiessaan nuo huojuvakoriset vuoristoradat maamme möykkyisille rautateille. Minä en piittaa puolesta tunnista, jos kyseessä on henkeni. Olen saada sydänkohtauksen joka kerta, kun masiina kaasuttaa kahteen sataan JA SE VAUHTI VIELÄ NÄYTETÄÄN PIKKU NÄYTTÖPÄÄTTEISSÄ KÄYTÄVÄN KATOSSA!

6. Erittäin ylitaipuvat nivelet.
- Kauko Röyhkän "Nivelet" kertoo minusta. Käsivarsistani saa harjakaton ja jaloista halutessaan jousipyssyyn kaaren. Tällä outoudella voi pelotella tehokkaasti ihmisiä.