Taas taitaa tulla lunta. No, tää on kai nyt se talvi, mistä ne puhuu.

Vesi on talossa poikki vielä kymmenen minuuttia. Samperi, kun menin heräämään just pari minuuttia yli yhdeksän, ja alakerrassa olevan lapun mukaan vettä ei tule yhdeksästä kymmeneen. Olisi ollut parempi vaan nukkua kymmeneen. Nyt istun täällä kahvin ja kasvopesun himoisena, ja jännitän tuleeko huoltomies tänä aamuna korjaamaan meidänkin kylppäristä erään yksityiskohdan. Toivottavasti ei.. olisi kiva -sitten kun sitä saa- juoda kahvinsa rauhassa.
Muistatteko muuten sen vanhan osuuspankin mainoksen, missä tyttö on juuri vetäissyt hiusvärit päähän, ja vettä ei vain tule? Tuskanen ajatus. Mutta sillä tytöllä taisi olla kyllä vesimaksu maksamatta.

Minulla on vapaapäivä, tai siis puuhaa kyllä riittää, mutta fyysisesti saan valita olinpaikkani tänään. Valitsen kodin. [aika yllättävä valinta]
Eilen oli kuoro, ja vaikka olin ollut hieman huonovointinen keskiviikkona, jaksoin silti laulaa kaksi ja puoli tuntia. Ainiin, ja sitten lintsasin koulusta! Pitkästä aikaa! Ja kyllä siitä edelleen tuli se sama mahtava vapauden tunne kuin lukioaikoina. :) Olin vain aamupäivän koululla, ja sitten "tunsin itseni edelleen huonovointiseksi" ja palasin muka kotiin. Mutta ajoinkin suoraan keskustaan ja menin ystävän kanssa syömään ja kahvittelemaan.
Huippua.
Suosittelen kaikille. [joku voisi tässä vaiheessa kyseenalaistaa tulevassa ammatissa toimimiseni...okei sitten, en suosittele lintsaamista omille tuleville oppilailleni..]


Lisäys klo 11:46

Mies on alkanut suunnitella ensi kesän Irlannin matkaa: pöydälle on ilmestynyt internetistä tulostettuja karttoja, joihin se on piirtänyt punaisella kuulakärkikynällä reittejä ja ympyröinyt kohteita.
Taidan lähteä mukaan :)