Tänään menen ensiksi laulutunnille, sitten elokuvaluennolle ja lopuksi iltaa istumaan, hyvässä seurassa :) sekä The Millionarsien levynjulkkarikeikalle. Heidän kanssaan esiintyy yksi ystävättäremme, jonka laulua oikeastaan menen ensisijaisesti kuuntelemaan. Lauantaina sitten menemme miehen kanssa todistamaan hieman suurempaa räimettä, eli Maj Karmaa Tavastialle, ja siellä sooloilee samalla myös Jarkko Martikainen. Ainiin, ja miehellä on syntymäpäivä. Lupasin leipoa Sacher-kakun..

Sunnuntaina luvassa tietysti äänestys. Olen melkein päättänyt, ketä äänestän.. Se on ollut melko varmaa alusta saakka. Henkilö on pärjännyt lähes kaikissa tekemissäni vaalikoneissa hyvin, ja vaikuttaa muutenkin loistopoliitikolta. [tosin ei ole vielä päässyt näyttämään kykyjään eduskunnassa] Puolue, jonka valitsin voisi äänestäjineen olla kyllä selkeämmin hiukan enemmän vasemmalla, mutta minkäs teet kun kaikki alkavat olla kiinnostuneita ympäristöasioista :) mikä tietenkin on hyvä asia!
Halusin myös ehdottomasti äänestää naista, koska heitä on muutenkin vähemmän siellä, ja ehdokkaiden joukossa kuitenkin on monia tosi hyviä tyyppejä. Periaatteessa sukupuolikiintiöt sinänsä eivät olisikaan hyvä juttu, jos niitä noudatettaisiin pätevyyden kustannuksella.