Peijakas. Ei tullut sitten sitä lunta, vaikka moneen kertaan televisiossa luvattiin. Ja myö ollaan maksettu TV-lupakin. Näköjään ihan turhaan, kun ei alkanut vastinetta rahoille tipahdella taivahalta. Senkin edestä tuli kyllä vettä, jota olisi ollut kengässä hyvinkin ilman Punaisia Saappaita.


Oli täällä kuulemma muutama hikinen räntähiutale leijaillut ilmassa iltapäivällä, mutta nekin onnistuin missaamaan. Olimme nimittäin studiossa ottamassa toisistamme kuvia M:n ja E:n kanssa. Niistä tuli ihan hyviä kuvaajien amatöörimäisyys ja muut olosuhteet huomioon ottaen.

Ennen taidehistorian luentoa ajattelin piristää väsähtänyttä ruumistani ostamalla pullollisen jääteetä. Kulautin sen tyhjään vatsaan tunnin sisällä, ja katastrofin ainekset olivat koossa. Kärsin koko loppupäivän armottomasta närästyksestä, joka ei ole oikeastaan vieläkään aivan laantunut, vaikkakin yritin taltuttaa sitä jukurtilla ja lihahyytelöllä ryyditetyllä ruisleivällä...

Myöhään iltapäivällä minua odotti tappelu, jossa osapuolina olivat Nainen ja Kone. Kone voitti kuusi-nolla, ja minä lähdin ATK-luokasta ovet paukkuen pahantuulisena hapuilemaan kohti bussipysäkkiä sateen huuhdellessa kaikkea, mikä liikkui ja mikä ei liikkunut.

Onneksi Muovi antaa periksi, levysoittimessa. :)